Villa Almarik

Prezentare generală

Villa Almarik

Acest hotel se află în Gili Trawangan, chiar pe plajă.
Aceată unitate cu o recepție dispune de 27 de camere. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, un televizor, un DVD player și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Locul de cazare oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, minigolf și călărie. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de canoe, snorkelling și scufundări subacvatice. La hotel se găsește o zonă de relaxare cu un spa și terapii prin masaj. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Air conditioning

Internet

Medical assistance