Grand Swiss-Belhotel Darmo Surabaya

Prezentare generală

Grand Swiss-Belhotel Darmo Surabaya

Acest hotel își întâmpină clienții în Surabaya.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre serviciile hotelului se numără un bancomat. În spațiile comune poate fi folosită conexiunea la internet. Unitatea de cazare oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de pază nonstop, asistență medicală, room-service și un serviciu de spălătorie. Pentru comunicare sau pentru desfășurarea activităților de afaceri se poate pune la dispoziție un fax.
Un telefon și WiFi (gratuit) sunt de asemenea cuprinse în dotările de bază ale camerei cameră. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, un spa și terapii prin masaj.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Laundry

Facilities for disabled guests

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance