Pop! Hotel Stasiun Kota

Prezentare generală

Pop! Hotel Stasiun Kota

Acest hotel este în Surabaya.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Hotelul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, o sală de conferințe, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Unitatea de cazare dispune de o serie de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În băi există un duș. În plus, clienții savurează articole de cosmetică. Hotelul oferă camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu un spa și terapii prin masaj.
Un restaurant stă la dispoziție. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet