Petra Canyon Hotel

Prezentare generală

Petra Canyon Hotel

Acest hotel își întâmpină clienții în Wadi Musa.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, o sală de conferințe, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Amenajarea confortabilă a spațiilor de cazare ale unității de cazare cu anumite facilități desăvârșește o ședere reușită.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare.
Locul de cazare dispune de un restaurant și de o cafenea. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor. De asemenea, hotelul pune la dispoziție picnic.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Laundry

Lift

Conference rooms

Internet

Bicycle Park