Blu Hotel Morisco

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Blu Hotel Morisco

Acest hotel se află la aproximativ 4,5 km de plajă, într-o zonă centrală în Cannigione.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 3 etaje cu un lift și 165 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile locului de cazare se numără o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și un bideu există un uscător de păr.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, volei, schi nautic, windsurfing, iahting și un spa. Programul de divertisment cuprinde un program de recreere și un miniclub.
Hotelul dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Kids' club

Children's playground

Laundry

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Internet

Lobby