Resort Cala Di Falco

Prezentare generală

Resort Cala Di Falco

Acest hotel la plajă este amplasat în centrul localității Cannigione, la cca 100 de m de o plajă cu nisip, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber în zonă. La doar câțiva metri distanță de locul de cazare se află diverse restaurante, baruri și magazine.
Clienților le stau la dispoziție 120 de camere și o recepție deschisă 24 de ore în zona de recepție. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, o sală de jocuri, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, room-service, un serviciu de spălătorie și o sală de conferințe. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Camerele sunt amenajate cu o zonă de living, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. În chicinetă se află un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV oferă un concediu confortabil. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de curățenie finală. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, boccia și volei de plajă, precum și cu plată - partide de golf și călărie. Sunt disponibile diverse tipuri de sporturi, printre care sporturi acvatice ca plimbări cu barca cu motor, canoe și scufundări subacvatice, iar contra plată iahting. Zona de relaxare oferă spa și talasoterapie (totul contra cost). Cei mari și și cei mici au posibilitatea de a-și face șederea mai interesantă prin programele de divertisment.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Complexul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Safety deposit box

Games room

Kids' club

Children's playground

Laundry

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby