Best Western Hotel Mediterraneo

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Best Western Hotel Mediterraneo

Hotelul urban se află la Catania la cca 1,4 km de plajă, clienții ajung în centrul localității după aproximativ 700 de m.
Hotelul oferă 4 camere single și 59 de camere duble pe 5 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile unității de cazare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Pentru bicicliști sunt disponibile locuri de parcare pentru biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Camerele locului de cazare dispun de aparat de aer condiționat și sistem de încălzire. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul, ceasul deșteptător și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În camere turiștii vor găsi ziarul cotidian. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr și o oglindă de machiaj sunt disponibile pentru folosința zilnică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și gimnastică.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. La centrul de cazare se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un mic dejun continental de la bufet contribuie la un început de zi dinamic.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Safety deposit box

Laundry

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Bicycle Park