Catania Town

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Catania Town

Acest hotel se află la Catania, la aproximativ 6 km de plajă.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 1 etaje cu un lift și 11 camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile locului de cazare se numără o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. O parcare (contra cost) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există un aparat de aer condiționat. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un cuptor cu microunde. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit). În camere turiștii vor găsi ziarul cotidian. În baia dotată cu un duș și un bideu există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție 3 camere de familie.
Locul de cazare oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și o sală de fitness.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Lift

Conference rooms

Internet