La Ville

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

La Ville

Acest hotel se află la Catania, la cca 1 km de plajă.
Hotelul oferă 14 camere pe 3 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi le stă la dispoziție clienților pentru orice fel de ajutor. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile unității de cazare. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Chicineta este echipată cu un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Băile dispun de un duș, de o cadă și de un bideu. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness și un spa.
În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet