Nh Catania Parco Degli Aragonesi

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Nh Catania Parco Degli Aragonesi

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Catania, chiar pe malul mării. La cele mai apropiate locuri de făcut cumpărături se poate ajunge în aproximativ 500 de m. Cel mai apropiat aeroport este Catania (CTA), distanța este de aproximativ 3 km.
Hotelul oferă o Suită Junior și 122 de camere duble pe 2 nivele la care se poate ajunge cu 2 lifturi. Recepția este deschisă la orice oră. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, 3 săli de conferință și un centru de afaceri. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (contra cost) la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea este completată de un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un adaptor de priză și WiFi (gratuit). Un duș, o cadă și un bideu se găsesc în interiorul băilor. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Hotelul oferă camere de familie și 123 de camere de nefumători.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Clienții pot alege între diverse posibilități de petrecere a timpului liber, printre care o sală de fitness, gimnastică, aerobic, un spa și un solariu.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală pentru micul dejun și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. La mic dejun clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mâncăruri à la carte pot fi alese la prânz și cină. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

24-hours front desk

Safety deposit box

Laundry

Pets allowed

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet