Palace Catania Una Esperienze

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Palace Catania Una Esperienze

Acest hotel se află la Catania, la cam 4 km de plajă.
Cele 104 camere sunt împărțite pe 6 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni stau la dispoziție 8 săli.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. Băile dispun de un duș, de o cadă și de un bideu. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și tenis. O sală de fitness, gimnastică și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. Hotelul propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi și un solariu. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet