Calanica

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Calanica

Acest complex de bungalouri este amplasat la cca 2,5 km de atracțiile turistice, în centrul stațiunii Cefalu se poate ajunge în 2 km. Până la cele mai apropiate stații ale mijloacelor locale de transport în comun sunt 500 de m. Până la aeroportul Palermo (PMO) sunt aproximativ 100 de km.
Complexul de bungalouri dispune de 26 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile locului de cazare se numără o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Camerele sunt amenajate cu o zonă de living, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Stau la dispoziție un seif și un birou și, contra cost, un minibar. Datorită unui frigider, unui minifrigider, unui cuptor cu microunde, unui aparat pentru cafea/ceai și unei mașini de spălat vase, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. În ce privește timpul liber, complexul mai oferă, pe lângă tenis și o sală de fitness, și ciclism/ciclism montan, hidrobicicletă și canoe contra cost.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Locul de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate demipensiune și pensiune completă. Zilnic se organizează un bufet divers la mic dejun, la cină poate fi comandat un meniu fix. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
În complex sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance