Cefalu Sea Palace

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Cefalu Sea Palace

Hotelul la plajă se află în apropiere de plaja, într-o zonă centrală în Cefalu.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților hotelului le stau la dispoziție un seif, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif și, cu taxă, un minibar stau de asemenea la dispoziție. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și tenis. În plus clienții pot alege între o sală de fitness și aerobic. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și solariu.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină. La cerere se pregătesc și mese fără gluten.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

Safety deposit box

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby