Camping Village Capo D'orso

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Camping Village Capo D'orso

Acest sat de vacanță își întâmpină clienții în Palau.
Clienții vor avea o ședere relaxantă în cele 90 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, servicii de bonă, un serviciu de transfer, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Satul de vacanță dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Un centru de închirieri de biciclete oferă echipamentul necesar pentru a descoperi zona.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările de bază ale majorității camerelor. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. În chicinetă se găsesc un frigider și un aragaz. Un telefon, un televizor și WiFi (contra cost) creează confort optim. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de curățenie finală. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Piscina promite o baie plăcută și lipsită de griji. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și volei. Sunt disponibile diverse tipuri de sporturi, printre care sporturi acvatice ca windsurfing, canoe, iahting și caiac, iar contra plată scufundări subacvatice. Un program de recreere și un miniclub oferă divertisment și distracție în timpul liber.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
La locul de cazare se acceptă ca mijloc de plată Visa.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

Shared lounge/TV area

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Pets allowed

Air conditioning

Internet

Lobby