Club Esse Residence Capo D’Orso

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Club Esse Residence Capo D’Orso

Complexul de apartamente se află chiar pe plaja cu nisip, într-o zonă centrală în Palau.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Complexul de apartamente dispune de un seif, de o sală de jocuri, de servicii de bonă, de un serviciu de transfer, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de o sală de spectacole, de o spălătorie de tip self-service și de o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.
În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. În chicinetă se află un frigider și un aragaz. Un telefon, un televizor și WiFi creează confort optim. Oferta include și un serviciu de curățenie finală. Băile sunt dotate cu un duș și un bideu. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Complexul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă și călărie. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de canoe și aqua-fitness. Fie că petrec aici un sejur scurt sau unul mai prelungit, clienții sunt invitați să folosească dotările locului de cazare, printre care o sală de fitness, tenis de masă și aerobic. Pentru timpul liber se propun un program de recreere și un miniclub.
În complexul de apartamente sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Bar

Secured parking

Safety deposit box

Games room

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Internet

Lobby

Theatre