Hotel Capo D’Orso Thalasso & Spa

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hotel Capo D’Orso Thalasso & Spa

Hotelul la plajă se află în Palau, la doar câteva secunde de plaja cu nisip, într-o zonă liniștită. La magazine, baruri și restaurante se poate ajunge în cam 4 km.
În această unitate cu recepția deschisă 24 de ore clienții vor găsi 84 de camere. Hotelul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, room-service, o sală de conferințe și un centru de afaceri. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare.
În camere există un aparat de aer condiționat. De la balconul sau de pe terasa care se găsesc în majoritatea camerelor, clienții au vedere spre mare. Camerele au o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. În baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis, partide de golf și călărie. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include scufundări subacvatice. Spațiile pentru fitness se potrivesc perfect pentru un antrenament cuprinzător și divers. În unitatea de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o baie de aburi, un hamam, un salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și talasoterapie. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet variat îi așteaptă pe clienți la mic dejun, la prânz stau la dispoziție mâncăruri à la carte. La cină poate fi comandat un meniu fix.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Safety deposit box

Kids' club

Pets allowed

Non-smoking rooms

Air conditioning

Conference rooms

Internet