Park Hotel Cala Di Lepre & Spa

Prezentare generală

Park Hotel Cala Di Lepre & Spa

Hotelul la plajă se află în Palau, la aproximativ 700 de m de plaja cu nisip, într-o zonă liniștită. La magazine, baruri și restaurante se poate ajunge în cam 3 km. Aeroportul Olbia (OLB) este la aproximativ 39 de km.
La recepția deschisă 24 de ore din zona de primire, înainte ca clienții să-și ia în primire camerele, li se urează „Bine ați venit“: ei pot alege din 160 de camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un seif, servicii de bonă și o sală de spectacole. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.
În camere se găsesc o sufragerie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau o canapea. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă și un televizor cu canale prin satelit/cablu TV. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Unitatea de cazare oferă un program de sport în aer liber cu tenis, volei de plajă, volei și tir cu arcul și contra cost călărie. Datorită unor sporturi ca aqua-fitness, și, contra cost, plimbări cu barca cu motor, iahting și scufundări subacvatice, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. Ca activități sportive la locul de cazare, clienților le stau la dispoziție tenis de masă și contra cost o sală de fitness. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un hamam, un salon de înfrumusețare și talasoterapie, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, o saună, o baie de aburi, terapii prin masaj și un solariu. Pentru timpul liber se propun un miniclub și muzică live.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. La micul dejun, prânz sau cină clienții se servesc de la bufetul delicios sau comandă un meniu fix la cină.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

24-hours front desk

Safety deposit box

Games room

Kids' club

Children's playground

Pets allowed

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Theatre