Residence Il Mirto

Prezentare generală

Residence Il Mirto

Acest aparthotel, un loc ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în Palau, la cca 200 de m de plajă, într-o zonă liniștită. Cel mai apropiat aeroport este Olbia (OLB) și se află la aproximativ 50 de km.
Clienții pot să se destindă în 60 de apartamente. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Oferta include un serviciu de închiriat mașini și un serviciu de transfer. Conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea aparthotelului. Oferta cuprinde și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost).
În camere există un aparat de aer condiționat. În majoritatea spațiilor de cazare și vederea laterală spre mare creează o ambianță plăcută. La cerere pot fi puse la dispoziție paturi gratuite pentru copii. Clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare într-un seif. Chicineta este echipată cu un cuptor cu microunde. Un televizor le stă de asemenea la dispoziție clienților. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Locul de cazare oferă 60 de camere de nefumători.
Clienții vor avea parte de înot plăcut și binefăcător în bazinul cu apă sărată din exterior. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Activitățile cu plată de petrecere a timpului liber la hotel includ tenis, partide de golf, pescuit, călărie, iahting și scufundări subacvatice.
Zona cu restaurante dispune de un bar cu pian. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. La cerere se pregătesc și mese fără gluten.
Aparthotelul acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.

Facilități

Altele

Restaurant

Secured parking

Bikes available

Non-smoking rooms

Internet