Tenuta Petra Bianca

Prezentare generală

Tenuta Petra Bianca

Locul de cazare este în Palau.
Personal ce vorbește mai multe limbi le stă la dispoziție clienților pentru orice fel de ajutor. Locul de cazare cu aer condiționat oferă diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif și asistență medicală. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Cei ce vor să meargă la film vor găsi cu siguranță filmul perfect în programul cinematografelor. Clienții locului de cazare sunt invitați să se relaxeze în grădină. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare. Oferta cuprinde și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
În camere există un sistem de încălzire. Mobilierul camerelor cuprinde canale prin satelit, un seif și WiFi (gratuit). În băi se află un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Umbrelele de soare de pe terasă stau de asemenea la dispoziția clienților. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, windsurfing, canoe, snorkelling, scufundări subacvatice, un solariu și drumeție.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Micul dejun și prânzul garantează savori culinare zilnic. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Pets allowed

Air conditioning

Internet

Medical assistance