Hotel Villa Esperia

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hotel Villa Esperia

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în Mondello, la doar 150 de m de o plajă cu nisip și pietriș.
Hotelul cu aer condiționat cu un lift și o recepție dispune de 16 camere single și de 6 camere duble. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și o sală de fitness.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între un meniu à la carte sau un meniu fix. De asemenea, hotelul pune la dispoziție oferte speciale de masă.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet