Balocco

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Balocco

Hotelul urban al categoriei de 4 stele, care se potrivește cel mai bine pentru turiști de la plajă, se află la Porto Cervo în apropiere de plaja cu nisip, pe o stradă principală, în centrul localității Porto Cervo se ajunge în aproximativ 800 de m.
Hotelul oferă 4 suite și 42 de camere duble pe 3 nivele la care se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. De asemenea, stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Hotelul oferă camere pentru fumători.
Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Unitatea de cazare oferă posibilitatea de a face sport în aer liber prin sporturi ca ciclism/ciclism montan, tenis, partide de golf, pescuit și călărie. Datorită unor sporturi ca snorkelling și scufundări subacvatice, locul de cazare îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. O sală de fitness, gimnastică și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa, terapii prin masaj și un solariu.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și meniuri pentru copii. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Children's playground

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Bicycle Park

Medical assistance