Hotel Marini

Prezentare generală

Hotel Marini

Acest hotel se află în Sassari, cel mai apropiat aeroport este Alghero (AHO).
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 4 etaje cu un lift și 68 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, 2 săli de conferință, o spălătorie de tip self-service și un acoperiș tip terasă. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există un aparat de aer condiționat și un ventilator. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și un bideu există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stă la dispoziție o cameră de familie.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Pets allowed

Lift

Conference rooms

Internet