Hotel Ipanema

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hotel Ipanema

Acest hotel la plajă din categoria de primă clasă se află în Mazzarò, la cam 300 de m de plaja cu nisip, într-o zonă liniștită. În imediata apropiere se află stațiile sistemului local de transport în comun.
Hotelul oferă 52 de camere pe 5 etaje la care se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi stă la dispoziție la recepție la orice oră pentru orice fel de ajutor, serviciile de check-in/check-out sunt disponibile 24 de ore pe timpul zilei. Locul de cazare cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un acoperiș tip terasă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Oferta cuprinde și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi. Un duș, o cadă și un bideu se găsesc în interiorul băilor. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, partide de golf și călărie. Se organizează un program de divertisment pentru adulți.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază se poate alege între à la carte și meniu, cina se servește ca meniu. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Internet