Villa Esperia

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Villa Esperia

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Taormina, pe o stradă principală, la doar 50 de m de mare. În imediata apropiere se află stațiile sistemului local de transport în comun. Până la aeroportul Catania (CTA) sunt aproximativ 60 de km.
Cele 5 camere single și cele 60 de camere duble sunt împărțite pe 4 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Printre facilitățile hotelului se numără o garderobă, o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service.
Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. În chicinetă se află un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile dispun de un duș, de o cadă și de o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă 65 de camere de nefumători și camere pentru fumători.
În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf, snorkelling, scufundări subacvatice, o sală de fitness, biliard, un spa și un solariu. Echipa de animatori a locului de cazare propune programe de divertisment pentru copii și adulți.
Zona cu restaurante cuprinde un bar. Restaurantul are aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Unitatea de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Zilnic sunt servite un bufet bogat la micul dejun și un meniu de seară. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

24-hours front desk

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby

Medical assistance

Cloakroom