Villa Taormina

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Villa Taormina

Acest hotel se află la Taormina, cel mai apropiat aeroport este Catania (CTA).
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 2 etaje cu un lift și 10 camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile locului de cazare se numără o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu canale prin satelit și WiFi. În băi se găsește un uscător de păr.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu călărie, canoe, snorkelling, scufundări subacvatice și un solariu. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Un bar stă la dispoziție. La centrul de cazare se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Pets allowed

Lift

Internet