Azzoli Apartments & Skypool

Prezentare generală

Azzoli Apartments & Skypool

Locul de cazare se află la doar 100 de m de plajă, într-o zonă centrală la Trapani.
Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Servicii ca o cameră de bagaje, un seif și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare într-un seif. Echiparea este completată de un telefon și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și călărie. Datorită unor sporturi ca plimbări cu scuterul acvatic, canoe și snorkelling, locul de cazare îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. O sală de fitness și bowling fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa și un solariu.
În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.
Locul de cazare acceptă ca mijloace de plată MasterCard.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Laundry

Barber / Beauty shop

Lift

Air conditioning

Internet