Casatrapani

Prezentare generală

Casatrapani

Acest hotel se află în Trapani, cel mai apropiat aeroport este Trapani (TPS).
Acest hotel se distinge prin șarmul istoric, a fost construit în anul 1900. Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 2 etaje cu un lift și 12 camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, un serviciu de transfer, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Oferta cuprinde și un autobuz propriu pentru navetă.
În camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Camerele au un pat dublu. Există dormitoare separate. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. Există un birou. Se găsesc de asemenea și un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. De asemenea, stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. La locul de cazare sunt oferite și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, tenis, o sală de fitness și aerobic.
Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Pets allowed

Lift

Internet