Divino Hotel

Prezentare generală

Divino Hotel

Acest hotel își întâmpină clienții în Trapani.
Aceată unitate cu o recepție dispune de 12 camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Există un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.
Locul de cazare oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă.
Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și o cafenea. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Laundry

Pets allowed

Air conditioning

Conference rooms

Internet