Guesthouse B&B Garibaldi

Prezentare generală

Guesthouse B&B Garibaldi

Acest hotel este în Trapani.
Construit în anul1910, acest hotel se distinge prin ambianța istorică. Hotelul oferă 6 camere pe 2 etaje la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un coafor și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.
În camere există un aparat de aer condiționat. Balconul sau terasa sunt incluse în dotările standard ale majorității camerelor. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un cuptor cu microunde. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. WiFi (gratuit) aduce mai mult confort. În băi există un duș. În plus, clienții savurează articole de cosmetică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan și un solariu.
Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Shops on site

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet