Palazzo Gatto Art Hotel & Spa

Prezentare generală

Palazzo Gatto Art Hotel & Spa

Acest hotel își întâmpină clienții în Trapani.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și un acoperiș tip terasă. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare.
Echiparea este completată de un telefon și WiFi. În băi există un duș. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Piscina interioară oferă împrospătare și înviorare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi și un solariu.
Un restaurant stă la dispoziție. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Facilități

Altele

Restaurant

Room service

Secured parking

Parking garage

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Shops on site

Lift

Air conditioning

Internet