Ozo George Town Penang

Prezentare generală

Ozo George Town Penang

Acest hotel le urează bun venit clienților în Georgetown.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, room-service, 3 săli de conferință, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.
Amenajarea confortabilă a spațiilor de cazare ale unității de cazare cu anumite facilități desăvârșește o ședere reușită. Un telefon și WiFi sunt de asemenea cuprinse în dotările de bază ale camerei cameră.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și aerobic.
Un restaurant stă la dispoziție. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Facilități

Altele

Restaurant

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Laundry

Lift

Conference rooms

Internet