New York

Prezentare generală

New York

Acest hotel de business oferă un mediu ideal pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri și se află la aproximativ 2 km de centrul localității Johor Bahru.
Cele 413 camere, cele 4 Suite Junior, cele 240 de camere single și cele 168 de camere duble sunt împărțite pe 25 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un chioșc cu ziare. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de închiriat mașini, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există un aparat de aer condiționat. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscinele interioare și exterioare se potrivesc de minune pentru antrenamente constante în apă și odihnă activă. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, aerobic, un spa, o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. Pentru timpul liber se propun o discotecă și un club de noapte.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea, un bar și un pub. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și o zonă separată pentru fumători. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun continental de la bufet garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între mese de tip bufet, meniu fix și à la carte. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Nightclub / DJ

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Barber / Beauty shop

Designated smoking area

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet