Pulai Springs Resort Anugraha Boutique & Cinta Ayu Suites

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Pulai Springs Resort Anugraha Boutique & Cinta Ayu Suites

Acest hotel golf din categoria de 4 stele are o ambianță perfectă pentru pasionații de golf și se află în Johor Bahru.
Complexul cu aer condiționat cu un lift dispune de 23 de camere. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de transfer, room-service și o spălătorie de tip self-service. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. Există dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, tenis și partide de golf. Complexul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, badminton, biliard, squash și aerobic. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi și terapii prin masaj. Printre serviciile suplimentare se află un program de divertisment pentru copii cu diverse activități.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant cu aer condiționat, o sală de mese, o cafenea și un pub. Dimineața, un mic dejun delicios permite un început de zi dinamic, la prânz și cină clienții pot alege mâncăruri din lista de bucate sau pot comanda un meniu fix.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Kids' club

Children's playground

Laundry

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet