The Pavilion

Prezentare generală

The Pavilion

Acest hotel se află în Sandakan, la cca 3 km de aeroportul Sandakan (SDK).
Cele 90 de camere sunt împărțite pe 7 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru asistență în comunicare și afaceri, centrul de afaceri oferă un fax.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr.
Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu un spa și terapii prin masaj.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant cu aer condiționat, o sală pentru micul dejun și o cafenea. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între un meniu à la carte sau un meniu fix. La cerere se pregătesc și meniuri pentru copii.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Room service

Secured parking

Parking garage

Currency exchange

Safety deposit box

Laundry

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance