V8 Hotel

Prezentare generală

V8 Hotel

Acest hotel își întâmpină clienții în Skudai.
Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 9 etaje cu un lift și 193 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile locului de cazare. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, la anumite ore room service și o spălătorie de tip self-service. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).
În camere există un aparat de aer condiționat. Există un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor cu ecran plat și cablu TV și WiFi (gratuit). În băi există un duș. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Un tobogan oferă distracție la scăldat pentru toate vârstele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf, o sală de fitness și aerobic.
Un restaurant stă la dispoziție. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Room service

Water slide

Secured parking

Safety deposit box

Children's playground

Laundry

Lift

Conference rooms

Internet