Impiana Hotel Senai

Prezentare generală

Impiana Hotel Senai

Acest hotel își întâmpină clienții în Senai.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Hotelul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea unității de cazare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, room-service și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
Spațiile confortabile de cazare ale hotelului contribuie la o ședere plăcută. Dotările de bază ale camerei cuprind WiFi (gratuit). Locul de cazare oferă camere de nefumători.
În piscina exterioară clienții găsesc împrospătare și înviorare. De asemenea, există o zonă de scăldat amenajată pentru copii. Șezlongurile invită la bronzat. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și un spa.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet