Como Cocoa Island

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

9.7

Excepțional

din 95 evaluări

Prezentare generală

Como Cocoa Island

Acest hotel se află pe Atolul Male Sud, cel mai apropiat aeroport este Male (MLE).
Sunt disponibile 33 de camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o bibliotecă. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Camerele sunt amenajate cu o sufragerie, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un ventilator contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „King size” sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. În chicinetă se află un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, canale prin satelit, CD player-ul, DVD player-ul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între volei de plajă și pescuit. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, iahting, catamaran, caiac, snorkelling, scufundări subacvatice și aqua-fitness. O sală de fitness și yoga fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. Locul de cazare dispune de o zonă de relaxare în care sunt disponibile contra cost o serie de oferte, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, hidroterapie și terapii anti-îmbătrânire.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese și un bar. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Date și prețuri

Cele mai importante facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Safety deposit box

Spălătorie

Shops on site

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Internet

Medical assistance

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Como Cocoa Island accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Como Cocoa Island nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Como Cocoa Island

Ore de liniște

Hotelul Como Cocoa Island nu impune program de liniște