Jnane La Kasbah

Prezentare generală

Jnane La Kasbah

Acest hotel se află în Erfoud, cel mai apropiat aeroport este Errachidia (ERH).
În acest hotel cu un lift și o recepție clienților le stau la dispoziție 43 de camere. Unitatea de cazare cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o garderobă, un seif, un schimb valutar, room-service, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.
Aparatul de aer condiționat și încălzire reglabilă la nivel central creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu acces la internet și un televizor. În băi există o cadă.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale hotelului. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Unitatea de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Micul dejun și un bufet variat de seară garantează savori culinare zilnic.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Currency exchange

Safety deposit box

Laundry

Lift

Air conditioning

Internet

Cloakroom