Villa Agapanthe

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Villa Agapanthe

Acest hotel se află la Fez, cel mai apropiat aeroport este Fez (FEZ).
În această unitate cu o recepție clienții vor găsi 17 camere. Clienților hotelului le stau la dispoziție un seif, un serviciu de transfer, room-service și o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Clienții unității de cazare sunt invitați să se relaxeze în grădină. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare.
În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele dispun de acces la internet și un televizor. În băi există un duș.
Oferta de sporturi și de petrecere a timpului liber garantează distracție pe timpul șederii. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Hotelul le propune călărie celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Pets allowed

Internet