Banyan Tree Tamouda Bay

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Banyan Tree Tamouda Bay

Acest resort se află în Fnideq, chiar pe plajă.
Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. O cameră de bagaje, un seif și un bancomat se numără printre facilitățile resortului. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Complexul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea resortului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
Camerele sunt amenajate cu o zonă de living, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie la o atmosferă agreabilă. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. În chicinetă se află un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită presei de călcat pantaloni. În plus, există un telefon, un televizor, un radio, o combină muzicală, un CD player, un DVD player și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie stau la dispoziție pentru folosința zilnică. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Resortul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, partide de golf, pescuit și călărie. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana, canoe, iahting, catamaran, caiac, snorkelling și scufundări subacvatice. În complexul cu o sală de fitness, biliard, yoga și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și solariu. Pentru timpul liber se propun un program de recreere și un miniclub.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Resortul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene și meniuri pentru copii. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
În resort sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Bikes available

Safety deposit box

Games room

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance