Ecolodge Oued Noujoum

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Ecolodge Oued Noujoum

Acest hotel se află în Ouarzazate, cel mai apropiat aeroport este Ouarzazate (OZZ).
Sunt disponibile 13 camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile mai cuprind și o garderobă și o cameră de bagaje. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de transfer, room-service și un autobuz propriu pentru navetă.
Camerele au un pat dublu. Mobilierul camerelor cuprinde un minifrigider, acces la internet, un telefon și un seif. În băi există un duș. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. O terasă însorită invită la zăbovit. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și călărie. Prin canoe locul de cazare le oferă și clienților săi activi o activitate atrăgătoare pentru timpul liber. O sală de fitness și yoga fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa, un hamam și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese și o cafenea. În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și meniuri pentru copii. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Room service

Secured parking

Shared lounge/TV area

Nightclub / DJ

Pets allowed

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Cloakroom