Hôtel Rembrandt

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hôtel Rembrandt

Situat pe o stradă principală, acest hotel urban este perfect pentru clienții care apreciază ambianța plină de stil și se află chiar în inima localității Tanger.
Cele 70 de camere, cele 5 Suite Junior, suitele, apartamentele, studiourile, cele 24 de camere single și cele 40 de camere duble sunt împărțite pe 6 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, în așa fel încât turiștii pot apela în mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost). Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu un spa și un solariu. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, muzică live, o discotecă și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant cu aer condiționat, o cafenea, un bar și un pub. Locul de cazare oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între un meniu à la carte sau un meniu fix. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și meniuri pentru copii. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

24-hours front desk

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Nightclub / DJ

Kids' club

Laundry

Barber / Beauty shop

Pets allowed

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Lobby