Hotel Tarik Tanger

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hotel Tarik Tanger

Hotelul, care se potrivește cel mai bine pentru turiști de la plajă, se află în Tanger la doar 50 de m de plaja cu nisip și pietre, pe o stradă principală, până în centru sunt cca 4 km.
Cele 14 camere single și cele 140 de camere duble sunt împărțite pe 5 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Printre facilitățile locului de cazare se numără o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.
Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Telefonul, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ o discotecă, un cazinou și un club de noapte.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant cu aer condiționat, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un mic dejun continental garantează o zi bună de dimineață. La prânz clienții aleg mâncăruri à la carte după propriul gust. La cină poate fi comandat un meniu fix. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și meniuri pentru copii. De asemenea, hotelul pune la dispoziție oferte speciale de masă.
La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Nightclub / DJ

Casino

Laundry

Shops on site

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance