Senator Hotel Tanger

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Senator Hotel Tanger

Acest hotel urban se află în Tanger, la cca 2 km de aeroportul Tanger (TNG).
Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 104 camere. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Locul de cazare dispune de o cameră de bagaje, de un seif, la anumite ore de room service, de un serviciu de spălătorie și curățătorie, de o sală de conferințe, de un centru de afaceri și de o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare (gratuit). Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Aparatul de aer condiționat, sistemul de încălzire și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește o terasă. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.
Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Unitatea de cazare le propune tenis celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Programul de divertisment cuprinde o discotecă și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. În afară de meniul fix, unitatea de cazare oferă și prânz și cină à la carte. Pentru preferințe speciale, hotelul are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.
Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Safety deposit box

Nightclub / DJ

Laundry

Pets allowed

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet