Heritage The Residences

Prezentare generală

Heritage The Residences

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, turiști activi și turiști care fac sport, familii și cei îndrăgostiți de natură, se află la Bel Ombre, chiar pe malul mării.
La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Printre serviciile resortului se numără un schimb valutar. Clienții vor trăi momente liniștite în fața șemineului. Cinefilii pot viziona filme la cinematograf. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. Autoturismele clienților pot fi parcate într-un garaj. Printre alte servicii se găsesc room service 24h, un serviciu de spălătorie și serviciile unui valet.
Pe balcon sau pe terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea spre mare. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. În plus, există un televizor cu ecran plat, o combină muzicală, un DVD player și WiFi (gratuit). Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Papuci de casă și ziarul cotidian la zi oferă confort în camere. În baia dotată cu un bideu există un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Complexul de vacanță oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Șezlongurile invită la bronzat. Diverse activități sportive propuse în resortul garantează distracție, ca de ex. ciclism/ciclism montan, tenis, volei de plajă, minigolf, partide de golf și tir cu arcul, iar cu plată - pescuit și călărie. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca hidrobicicletă, plimbări cu banana, caiac, snorkelling, aerobic în apă și aqua-fitness, iar contra cost schi nautic, kitesurfing, catamaran și scufundări subacvatice. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, badminton, biliard, un joc de darts, bowling, yoga, aerobic și pilates. În resort sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, hidroterapie, terapii anti-îmbătrânire și terapii ayurvedice.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Cei ce rezervă un concediu all inclusive sunt așteptați de oferte speciale, ca de exemplu băuturi alcoolice și gustări. La cerere se pregătesc și mese fără gluten. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Date și prețuri

Dotările hotelului

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Parking garage

Schimb valutar

Shared lounge/TV area

Games room

Spălătorie

Pets allowed

Bicycle Park

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Heritage The Residences accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Heritage The Residences nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Heritage The Residences

Ore de liniște

Hotelul Heritage The Residences nu impune program de liniște