Emporio Acapulco

Avenida Costera Miguel Alemán 121

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Emporio Acapulco

Acest hotel la plajă se află lângă o stradă principală la Acapulco. Până la aeroportul Acapulco (ACA) sunt aproximativ 22 de km.
Într-o clădire principală cu 14 etaje și 2 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 422 de camere. Recepția este deschisă la orice oră. Facilitățile resortului cuprind o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Există de asemenea și magazine. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea resortului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor și un autobuz propriu pentru navetă. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un fax.
Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.
Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții vor trăi un adevărat sentiment de vacanță în complexul cu piscine exterioare, cu zonă amenajată pentru copii și 3 piscine. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Locul de cazare le propune volei de plajă celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Oferta de sporturi acvatice include snorkelling, iar contra unei taxe - plimbări cu scuterul acvatic și plimbări cu banana. O sală de fitness, gimnastică și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a resortului. La locul de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare precum și un spa și un salon de înfrumusețare. De asemenea, contra cost clienții pot folosi o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. În timp ce părinții se relaxează, copiii pot participa la un program colorat de divertisment și de jocuri.
Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant pentru nefumători, o sală de mese și un bar. Resortul oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate pachete de servicii cu mic dejun inclus și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între mese de tip bufet, meniu fix și à la carte. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare dietetice. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.
În resort sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Games room

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Barber / Beauty shop

Non-smoking rooms

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance