Flamingo Vallarta Hotel & Marina

Colonia Puerto Iguana

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Flamingo Vallarta Hotel & Marina

Hotelul urban le urează bun venit clienților la Puerto Vallarta. Direct în fața locului de cazare se află diverse baruri, magazine și restaurante. După aproximativ 3 km se poate ajunge la aeroportul Puerto Vallarta (PVR).
Hotelul oferă 22 de camere single și 74 de camere duble pe 4 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Printre facilitățile unității de cazare se numără o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cinefilii pot viziona filme la cinematograf. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă.
Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu sau un pat „King size”. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Unitatea de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.
Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și partide de golf. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. O sală de fitness, gimnastică și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. Ofertele din zona de relaxare, printre care un spa și un solariu, oferă destindere pură. clienților le stau la dispoziție terapii prin masaj contra cost. Echipa de animatori a hotelului propune programe de divertisment pentru copii și adulți.
Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și regim all inclusive. În afară de meniul fix, locul de cazare oferă și prânz și cină à la carte. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și meniuri pentru copii. Suplimentar sunt disponibile oferte speciale de masă și gustări.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

Currency exchange

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Games room

Laundry

Facilities for disabled guests

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance

Cloakroom