Hotel Portonovo Plaza Puerto Vallarta

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Hotel Portonovo Plaza Puerto Vallarta

Acest hotel urban se află la cam 300 de m de plajă, într-o zonă centrală în Puerto Vallarta.
Hotelul cu aer condiționat cu un lift dispune de 45 de camere. Personal ce vorbește mai multe limbi de la recepția nonstop din zona de primire vă ajută cu plăcere în orice situație. Serviciile disponibile includ o garderobă, o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre serviciile oferite se numără room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. O terasă se găsește în majoritatea camerelor și aduce mai mult confort. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Camerele au și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Unitatea de cazare oferă camere de nefumători.
Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, gimnastică, aerobic, un spa, o saună și o baie de aburi.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant cu aer condiționat, o sală de mese și un bar. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus.
La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

Parking garage

24-hours front desk

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Cloakroom