City Park Hotel Apartments

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

City Park Hotel Apartments

Acest aparthotel este la Muscat.
Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienților aparthotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, un serviciu de transfer, room-service, 3 săli de conferință și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
Există dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. În chicinetă se găsesc un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). Amenajarea interioară a băilor include un duș. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.
Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. În sala de fitness clienții pot face sport după o zi plină de evenimente și își pot face rezerve noi de forțe și de sănătate.
Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.

Facilități

Altele

Room service

Secured parking

Safety deposit box

Shared lounge/TV area

Laundry

Lift

Conference rooms

Internet