Golden Tulip Nizwa

Vezi cele 25 fotografii

Prezentare generală

Golden Tulip Nizwa

Hotelul pentru conferințe are o ambianță perfectă pentru cei ce călătoresc în scop de afaceri și se află în Nizwa.
Clienții pot să-și petreacă sejurul în ambianța plăcută a camerelor Junior Suite, celor 3 suite, apartamentelor, studiourilor, celor 52 de camere single și celor 65 de camere duble. Recepția este deschisă la orice oră. Servicii ca o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune este disponibil WiFi. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket și un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare, o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.
În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele cu mochetă dispun de un pat „King size” și de o canapea. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. În chicinetă se află un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Hotelul oferă camere de familie, 69 de camere de nefumători și o cameră de fumători.
Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Unitatea de cazare le propune volei celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de snorkelling și scufundări subacvatice. La hotelul cu o sală de fitness, biliard, un joc de darts, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa și o saună. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o discotecă și un club de noapte.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între mese de tip bufet, meniu fix și à la carte. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Facilități

Altele

On-site coffee house

Restaurant

Bar

Room service

Secured parking

24-hours front desk

Currency exchange

Safety deposit box

Games room

Nightclub / DJ

Kids' club

Children's playground

Laundry

Shops on site

Mini-market on site

Non-smoking rooms

Lift

Air conditioning

Conference rooms

Internet

Medical assistance

Cloakroom